Καλωσορίσατε

,

Το UniverCity Design & Printing Company ιδρύθηκε πριν από μερικά χρόνια και αποτελεί το όραμα και την ιδέα δυο νέων παιδιών, της Αθηνάς και του Γιώργου, οι οποίοι επιθυμούσαν να προσφέρουν μια διαφορετική πρόταση στον χώρο των εκτυπώσεων και του σχεδιασμού. Μια πρόταση η οποία θα παντρεύει το μοντέρνο με το απλό, χωρίς υπερβολές και φυσικά για όλα τα βαλάντια.

Έτσι δημιούργησαν τον δικό τους χώρο, στο κέντρο της παλιάς πόλης της Λεμεσού, στην Οδό Σαριπόλου. Σε ένα πολύ ζεστό χώρο, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλο τον κόσμο. Από φοιτητές, μέχρι ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν ή να βαφτίσουν αλλά και σε εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να έχουν υψηλού επιπέδου αναλώσιμα, σχεδιαστικά και εκτυπώσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην Αθηνά, η οποία με τις εξειδικευμένες γνώσεις της μπορεί να σας παρουσιάσει και να σας προσφέρει τις καλύτερες και πιο μοντέρνες λύσεις στα πακέτα βάφτισης και γάμου. Η ιδιαίτερη έμφαση που δίδει στις ανάγκες σας, σε συνδυασμό με την εμπειρία της, αποτελούν έναν συνδυασμό που θα αφήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας εντυπωσιασμένους.

Σας περιμένουμε λοιπόν, στην Σαριπόλου Ν.7 προκειμένου να γνωρίσετε τον δικό μας κόσμο και να δώσουμε λύσεις σε κάθε σας ανάγκη

Τηλεφώνησέ μας
25 - 37 10 01

Στείλε μας Email
univercity@cytanet.com.cy

Δευτέρα - Παρασκευή
08:00 - 13:00, 14:30 - 18:30